Skype.

Hejj! Nu så snackar man skype med sjuklingen robin och svullar lite godis och dricker red bull. Ja den här dagen kunde faktiskt blivit mycket bättre om jag hade haft nått att göra.. men men får vänta tills i helgen.
Pluggat lite matte och No tills på torsdag och fredag, nu ska jag bara göra lite spanska om jag ids.
Ha de!
 

No measure of time with you will be long enough, but we can well start with forever.

Hejj! Nu sitter man utan för Hkk salen och jobbar med några uppgifter. Slutar kl 13:00 idag så då blir det att cyckla hem, fixa lite grejs och sen fara och möta Ella vid majbrasan. Sen vet jag inte riktigt vad som händer imorgon. Men i helgen blir det iaf att dra till byn och träffa korffe, simone och hjärtat å massa andra.
Ha de!
 
- Saknar dig älskling. -

Klantigt.

Hejj! Nu snackar man skype och ser PLL, försov mig till kl 12- 1 so for inte på skolan. Och så mår jag nå jävulst illa. Men det blir att fara imorgon ändå. Man är ju ändå ledig på onsdag så. Ska på ett tag ta och plugga spanska för har prov på torsdag tror jag.
Ha de!
 

@hemma.

Hejj! Nu snackar man skype med olivia, simone och jonas och mår illa som fan..
Ja det blev inge konfa läger för mig, för att jag hoppade av så jag for till älsklingen ist. Så kom hem för nån timma sen. Vi har åkt moppe, chillat, varit ute, varit med massa, tänt eld och myst.
Aja här kommer lite bilder från helgen.
Hörs!
 
- Dock är en del av dom suddiga, men fotade med mobilen så. -

I miss you just a little too much.

Hejj! Nu snackar man skype med mina mupps, imorgon blir det att dra på konfa läger hela helgen så kommer inte kunna uppdatera nått fören på söndag, så tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg nu. Hörs!
 
- åhh.. vill ha sommar! -

Nytt.

Hejj! Som ni sett har jag gjort en nu design.. men vet inte riktigt om jag gillar den, men den får duga ett tag, var så less på den förra.
 

They said i used to have wrong, but they said the world was flat, but how wrong was that now?

Hejj! Nu snackar man skype med kroffe om allt möjligt,Ella for för ett tag sen, vi hann fa ut och fota en snabbis och prata lite. På en stund blir det nog att jobba matte en stund.
Ha de!
 

Torsdag.

Hejj! Vet att min uppdatering inte har varit så bra. Men vårat internet där hemma är helt fuckat, så ja..
Det funkar typ en stund och sen inte och så går det så där hela tiden. Aja men dom håller på att fixa det i alla fall.
Idag slutar man vid 2, och då väntar man på mamma, så ska vi fara in till stan och fixa några saker.
Vill egentligen bara hem till min säng nu, usch.
Hörs!
 
 

- Senaste från instagram -
- Erkoo98

NEW IN!!

Hejj!
Nu snackar man skype med olivia och jonas, det blir nog att dra till boden på fredag till lördag. Fick hem mig lite saker i dag, adidas byxor, väska, och lite piercingar jag beställt (visar inte alla) och kommer även få hem en bikini senare idag. Ja dagen har varit kort, som vanligt bara 3 lektioner. Aja nu ska ja jobba engelska, hörs!

Fuck school.

Hejj! Nu ligger man i sängen och försöker jobba svenska, men det går inge vidare... sov ju typ inget inatt så är ganska trött, men gillar inte att sova ensam.. usch.. :(
Aja, hörs!
 

Fan, blä, usch, nä.

Hejj! Nu ligger man i sängen och snackar skype med kroffe, gruvar mig för att sova ensam blä.. :( Känns bara så konstigt att inte få sova med hjärtat.. å det kommer nog inte gå så bra, så skoldagen kommer nog ju bli.. ja..
vill inte ens veta...
men aja, hörs!
 
 

2 månader.

 2 helt underbara månader med dig älskling! <33

Mina mupps.

Hejj! Nu snackar man skype med jonas och hjärtat, kom nyss hem från konfan, for hem från lassbyn där jag varit med kroffe, olivia, jonas, robin, simone och hjärtat, vi har sett film, åkt skoter, DT, fyrhjuling och massa annat, men nu ska jag göra klart min svenska redovisning. Hörs!
 

Hello.

Hejj!
Just nu sitter jag i ett grupprum med linnea och håller på att somna... slutar på typ en evighet... och då blir det att dra hem och duscha, packa och dra iväg till älskling för också att vara med, jonas, simone, olivia och kroffe.
Kommer som vanligt hem på söndag. Så kommer nog inte kunna blogga ihelgen för jag orkar inte ta med min dator. Men man får ju se.
Hörs!

Pink.

Hejj!
Nu ligger man i sängen och snackar skype med hjärtat, jonas och simone, ska snart börja jobba på min svenska redovisning, måste bara få ork till det.. Haft min No redovisning idag, gick faktiskt ganska bra, så hoppas på de bästa! Inte gjort så mycket sen jag kom hem, hunnit gå ut och gå och slöat lite. 
Hörs!
 

Fuck this...

Hejj! Nu har man engelska och jobbar med en redovisning, som nog är klar, ska bara fixa en sak hemma först, och så har man också en No redovisning imorgon, men ähh.. det kommer säkert gå bra. Och andra läxor..
Slutar sent idag, wihoo... hörs!
 

-

Hejj! Förlät för min usla uppdatering säger att den ska bli bättre, men den blir typ bara sämre. Aja första skoldagen efterlovet, var inte så jätte farlig, men skulle inte skada med några dagar till heller. Men har ju iaf sovmorgon imorgon.
Just nu gör man inte så mycket, ser en film och chillar, inte ett dugg trött, så fårse om jag kan sova nå i natt då, gick inge vidare igår..
Aja hörs!
 

@hemma.

Hej!! Vet att jag inte har uppdaterat så bra, men har inte varit hemma på en vecka, kom hem igår, har varit sen förra torsdagen till i söndags i pjesker, och åkt skoter enda tills på natten, grillat, sett film och bara myst på. Och senare på söndagen for man och hämtade upp simone och så drog vi till älsklingen, vi har hunnit åka skoter, epa, träffa massa folk, sett mycket film, myst, däckat, pratat i sömnen.. osv..
Och idag har man inte gjort så mycket, tagit det lugnt osv.. men nu snackar man skype med jonas, hjärtat och kroffe. Men tänkte bara uppdatera lite, hörs!
 
2 senaste från instagram. följ mig: Erkoo98