En jävla massa kiwi!!!!

 Hahahaha! Kroffe vi har bara för kul när vi är övertrötta!!!! xD
Aja kvällen har bestått av att knarka halstabletter och sitta och flumma på skype, ha de!
 

two can keep a secret if one of them is dead.

Hejj! Nu ligger man i sängen och snackar skype med älsklingen, kan inte sova för min hals ar kål på mig, och jag däcka på skype några timmar förut, så är inte så jätte trött. Och knarkar halstabletter och hoppas på att inte bli sjuk.. mn aa.. ska nog slå igång ett avsnitt av pll och försöka somna till det, hörs!
 

No.

Hejj! Nu sitter man på No'n och jobbar om fossila bränslen, wiho.. nemen det är inte så svårt. Sen har man två lektioner kvar matte och spanska, kommer sluta senare än vanligt idag för vi ska ha dubbel pass på spanskan för vi ska se film, ''hitta nemo'' aja får iaf sov morgon till kl 10:00 imorgon. Efter skolan far jag nog ut och springer om jag har tid. Ha de!

-

Hejj! Nu ligger man i sängen och snackar skype med massa pers, ska snart gå och duscha och slå igång ett avsnitt av PLL, hjärtat, simone och macke var ju här hela helgen, vi drog till luleå hela lördagen och så köpte vi helium och flumma massa. Kan då säga att det är bästa helgen på länge! Men imorgon är det ju måndag blää.. tur att det iaf att det är lov snart.Aja tänkte bara uppdatera lite, hörs!
 

FREEEEEEEEEEEEEDAG!

Hejj!  Nu sitter man på So'n/engelskan och jobbar om norge, slutar 13:15 för orkade inte åka på bragdloppet, så då blir det fara hem och duscha och städa, för simone och hjärtat kommer och kanske macke, så då blir det att dom stannar hela helgen och så blir det nog att vi åker till luleå imorgon. Men tror jag inte kommer blogga nå mer i helgen isf på söndag, aja ska fortsätta jobba, hörs!
 
HAHAHAHAHA! dör.. fan vad sämst... xD

you have built your walls so high that no one can climb them.

Hejj! Då har man studiverkstad, segaste lektionen på hela dagen.. aja slutar som vanligt 15:20. När man kommit hem så blir det nog att dra ut och springa en stund. Men nu blir det att jobba lite No och Engelska, så jag får klart de. aja hörs!
 
Jag älskar dig mer än allt annat! ♥

Söndag.

Hej! Nu snackar jag skype med hjärtat, benne och simone, hela söndagen har bestått av plugg, till svenska och hkk provet, gjorde även lite spanska som jag missat i veckan, så det är nu klart. Och man får se vad som händer imorgon. Aja hörs!
 
Hahah fina vi är älskling ;*
Älskar dig!! ;*<3

Ruttnar...

Hejj! Snackar skype och har det så tråkigt som möjligt, har inget att göra, ingen skjuts, ingen att vara med, inte någonstans att fara och redan pluggat, så det finns exakt inget att göra... jag kommer ruttna snart.. aja det har iaf inte hänt så mycket idag, vaknade vid halv 1 för jag var uppe hela natten. ehe. Tänkte bara uppdatera lite, hörs!
 

bao chicka wao wao

Hejj! Nu snackar man skype med kroffe, älsklingen, jonas o benne, kommer tappa rösten snart för håller på att skratta ihjäl mig och så jag har jag jävligt ont i halsen..
Vet inte om det blir någon skola imorgon.. men aja tänkte bara uppdatera lite, hörs!
 

If you want it like i want it.

Hejj! Nu snackar man skype med hjärtat och nyss gjort klart labbrapporten som är tills imorgon, hade glömt bort den helt. Ähh könt att fått den gjort i alla fall, for hem från skolan efter andra lektionen idag för jag mår illa och har ont i huvudet, och tror jag håller på att bli förkyld om jag har otur.. ganska härligt att inte ha någon annan läxa i veckan då. Aja tänkte bara uppdatarera lite, hörs!
 

Lista

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Nej.

Varit kär: Är

Förlorat någon speciell person: Jo..

Varit deprimerad: Nja mest ledsen

Varit så trött att du somnat sittandes: Jepp

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha nej

Brutit ett ben? Nope

Gjort nåt du ångrar? Ja

Hoppat Bungee Jump? Nej

Ljugit för någon du tycker om? Nja..

Ätit en hel tårta? Nope

Gjort bort dig offentligt? Jepp

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Yessss

Fått ditt hjärta krossat: Nja aa..

Skrattat så att du har börjat gråta: Jepp

Träffat någon som förändrat ditt liv: Jo <3

Insett vilka som är dina äkta vänner: ja typ..

Kysst en kompis: Nja nä

Hur många barn vill du ha i framtiden: vet inte

Har du några husdjur?: Jo

Vill du ändra ditt namn: Nja

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med kompisar

Vilken tid vaknade du idag: 7.. försov mig..

Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov.. eller försökte

Någonting som du längtar till: Helgen, sommaren, va med hjärtat. <3

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inget just nu

Vad lyssnar du på just nu: Battle scars

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha jo

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Erika Anna Andersson Rosengren

Singel/upptagen: Upptagen <3

Stjärntecken: Tvilling

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Manhem kanske?

Gymnasie: Furuhed tror jag

Högskola: - 

Hårfärg: Brunhårig

Långt eller kort hår: Mellan långt

Längd: 172 ^^

Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är ärlig

Piercings: Naveln och öronen

Tattoos: Nope

Höger eller vänster: Vänster

Operation: Ingen

Bästa vän: Linnea, jonas, simone, ella, marie, jocke, greta och hjärtat. <3

Sporten du spelar: ingen

Senaste konsert: Takida

JUST NU:

Äter du: Inget

Dricker du: Inget

Är du på väg att: dö.. mår illa och ont i huvudet

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Haha alltså vet inte ^^

Vill du gifta dig: Nja säkert

Karriär i åtanke: Vet inte

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Ne

Gjort något sjukt spontant: Ja, varje dag ;)

Har du blivit arresterad: Nej

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: Ibland

Mirakel: Ibland

Kärlek vid första ögonkastet: Jo

Himlen: Haha nog finns den

Änglar: Har ingen aning...

blö...

Hejj! Då snackar man skype med hjärtat, råkades däcka vid 20:00 någon gång på skype, så är inte trött just nu...
fortfarande lika ont i huvudet och börjar tro jag har lite feber, men det är bara att kämpa sig till skolan imorgon, har ändå kort dag imorgon så, aja hörs!
 
 
 

Du vill att jag ska få spel, varenda gång du medvetet gör nånting fel.

Hejj! Förlåt för min dåliga uppdatering, bara inte haft så mycket att säga. Men jaja nu är det iaf måndag, jag ligger i sängen och snackar skype med älsklingen. Det blir nog bara att ta det lugnt ikväll, för är ganska trött och ha ont i huvudet, hörs!
 

trött..

Hejj! Ligger i sängen helt slut.. skottat i 2 timmar och sen fixat skotern.. så är lite trött.. Annars har det inte hänt så mycket idag, drog till stan med pappa och åt på myggan och drog och köpte nått på teamsportia. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, känns som om jag kommer däcka snart, aja hörs!
 

water

Testa att fota vatten bilder idag, blev kanske inte det bästa, men det duger! :j

cause you're hot then you're cold, you're yes then you're no, you're in then you're out, you're up then you're down. You're wrong when it's right, it's black and it's white.

Hejj! Nu sitter man och lyssnar på musik å försöker komma på andra tankar.. Tror jag ska dra ut och springa en snabbis, ikväll blir det iaf kanske att vara med marie, annars vet jag inte, ha de!
 

Ben & Jerry's

Hejj! Nu ligger man i soffan och käkar lite Ben & Jerry's och ser lite tv. vaknade vid 9 tiden så hunnit duscha och fixat mig. Vet inte riktigt vad som händer idag, blir nog att ta det lugnt om jag inte hittar på nått. Puss.
 

skype

Hejj! Nu ligger man i sängen och snackar skype med älsklingen, tänkte ta och slå igång en film men swefilmer vill inte fungera.. men får se hur det blir
Idag har det inte hänt så mycket, var och åt lunch med Ella på stan, och sen drog vi hem till mig och flumma.
Aja tänkte bara uppdatera lite, hörs!
 
 
 
 

Hej vi är super duper frääääna hejdå

 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Van vad bäst viär då *host*

Helgen

Hallojj! Inte bloggat i helgen nått för jag har varit hos älsklingen med simone och jonas. Men tänkte sammanfatta helgen lite snabbt då.
 
FREDAG:
Hade man praktik till kl 9 sen drog jag hem och packa och duscha, så börja jag dra mig mot boden där jag skulle träffa simone för att vi skulle åka med en buss till sörbyn som gick kl 14:00, innan det gick vi omkring på stan med några, sen träffade vi upp sara, och gick till bussen, de var exakt så vi kom på den. Sen blev vi dumpade i gunnars, haha, nemen vi fick gå av ett tag för han skulle göra nått, så vi lämnade sakerna på bussen och sen kom han efter 20 min, haha. Efter att ha åkt buss i ca en timma och lite mer var vi framme, då mötte älsklingen, jensen och jonas upp oss med skotern.
Så drog vi hem till krille och lämnade sakerna och bara tog de lugnt, senare mot kvällen drog vi till jonas för dom skulle gör nått där, och då var vi där någon timma, sen hann man bli snöbadad osv..
Sen såg vi film och då kom tanja och nathalie en stund. Sen hände de inte så mycket, och så klart däcka jag lite senare.
 
LÖRDAG:
Då vakna vi ca vid 9 tiden, så låg vi och sega tills 11 sen åt vi frukost, kolla lite film och sånt, sen drog jonas bort i 6 timmar. Det var is kallt ute så vi stannade nog inne hela dagen och tråka lite och såg film, som dom lata personerna vi är.
Senare vid 9 tiden på kvällen kom jonas tillbaka, så svammla vi lite och såg film *skräll* sen hände de nog inte så mycket däckade vid 2 tiden.
 
SÖNDAG - MÅNDAG
Vakna vi vid 8-9 tiden, så låg vi kvar och sega hela dagen i sängen, för jag hade rätt så ont i huvudet, sen vid 3 tiden kom mamma och pappa och hämta mig och simone, så skjutsade vi hem henne, sen drog vi hemmåt mot trååååk kalix, så hämtade man upp linnea så hon kom och sov här tills idag. Vi har sett film, flummat, tråååkat, fotat osv. Ikväll blir det kanske att träffa Ella, men vi får se. Aja hörs!