Boden

Hejj! Förlåt för den dåliga uppdateringen, men som sagt har jag varit i boden hela helgen, kom hem från någon timma sen så! Ajaa tänkte skriva lite om dagarna!
 
Fredag: Vanlig skoldag, förutom att jag inte var på So'n, drog hem och duschade, och packade väskan. Sen drog man sig vidare till boden och där så mötte man simone när man var framme, sen drog vi vid 4 tiden till någon skola och fixade några saker till 9 tiden och var med massa folk, sen stressade man hem sig, och packade upp allt. Då kom krille och Jonas efter en stund. Vi såg film, pratade, svammlade osv..

Lördag- Söndag: Vaknade vi ca vid 9 tiden, låg kvar i sängen ungefär till 12 - 13 tiden, sen vid 14:00 drog vi ner till stan och bara tog de lugnt, sen gick vi och köpte energidricka på nå ställe, sen fick jag och simone nä jävla sockerkick och typ skratta åt exakt allt. Ja sen gick vi tillbaks till stan och då hämtade simones mamma oss och skjutsade oss till björns och då kom frida och amanda och höll oss sällskap till 9 tiden, sen när dom drog, såg vi film och drog ut senare, och så klart blev man snöbadad några 100 gånger.. Sen hela natten såg vi film, tills Krille och Jonas skulle dra på morgonen, så ja vi dygnade, ja sen har det inte hänt så mycket, väntar på att maten ska bli klart nu och att Ella kommer! :j
 
Och så hann man att få en spricka i mobilen, tackar joooooonas! ;)
 
Alltså jonas du är ju bara för ja.. ;)
 

- Du är så gullig älskling! <3 -
Några bilder sen i helgen!
 
 




Kommentera här ❤

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback